top of page
°CDB LOGO 2023-VideNoir`.png

Activités

De activiteiten

Het hele jaar door een duik nemen in het verwarmde zwembad of zelfs in alle veiligheid op een skelter rijden zijn de belangrijkste troeven van de streek.

Op het grasveld voor de suites worden voetbal-, badminton- en boogschietwedstrijden gehouden.

Het nabijgelegen bos en de oevers van de Semois nodigen liefhebbers van wandelingen uit om de talrijke gemarkeerde routes voor ervaren of beginners te volgen.

 

In de ontspanningsruimte zijn aparte ruimtes ingericht die uitnodigen om bijvoorbeeld bij het vuur onder de sterrenhemel te blijven zitten.

Activités de la région

De Markten

Evénements FR_-3.jpg

Volgende evenementen Pays de Bouillon in de Ardennen van 23 tot 29 mei 2024.

Evénements FR_-1.jpg
Evénements FR_-2.jpg

Het Office du Tourisme: uw gids voor activiteiten in de regio Vresses-sur-Semois!

 

 

Als je besluit om op vakantie te gaan of een nieuwe streek te ontdekken, is het belangrijk om te weten welke activiteiten er worden aangeboden. Dat is de taak van het Office du Tourisme. Het is een echte toeristische gids die je alle informatie geeft die je nodig hebt om optimaal van je verblijf te genieten.

 

Bovendien is het Office du Tourisme vaak het startpunt van veel lokale evenementen. Of het nu gaat om een festival, een tentoonstelling of een ambachtsmarkt, het VVV-kantoor is meestal goed op de hoogte van de komende evenementen. Mis de hoogtepunten van je verblijf niet op de website: https://tourisme.vresse-sur-semois.be/agenda

logo-minisite.png.jpeg
bottom of page