top of page
°CDB LOGO 2023-VideNoir`.png

Je groene zeepbel

Compagnie des Bois heet je welkom op het Domaine Familial de L'Ardoisière. 

 

Al onze suites zijn onafhankelijk van elkaar en de afwezigheid van gemeenschappelijke ruimtes geeft onze gasten de sociale afstand die ze nodig hebben. 

 

Ons Domaine is een groen toevluchtsoord waar je een weekend - of een week - kunt ontsnappen aan de onrustwekkende sfeer van de steden.

 

In deze onrustige tijden, met de gevolgen van de virusepidemie, bieden we onze gasten bij La Compagnie des Bois een plek van rust in het hart van de Ardennen, die hun weelderige herfstjas hebben aangetrokken.

 

Zodra je je installeert in een van onze hotelsuites, gebeurt er iets magisch. Naarmate de dag vordert, kunnen jong en oud kiezen tussen een boswandeling, een duik in het verwarmde zwembad, een partijtje voetbal of een ritje in een van de skelters.

s Avonds, als de houtblokken knisperen in de kachels en zorgen voor een gezellige warmte, komt iedereen samen voor het avondmaal.

 

De indeling van de suites, die zorgvuldig worden onderhouden, zorgt voor de aanbevolen afstand tussen de bewoners en de uitrusting maakt het gemakkelijk om maaltijden te bereiden volgens individuele smaken, wensen en talenten.

Bovendien bereiden lokale restauranthouders heerlijke maaltijden die ter plaatse kunnen worden bezorgd.

 

Als je vragen hebt of wilt reserveren, neem dan contact met ons op via e-mail:

contact@compagniedesbois.be

Je aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld. 

 

We kijken uit naar uw komst!

bottom of page